Yhteistyökumppanit

Jotta kaikki toimisi, tarvitaan työkaluja.

Esittelen yhteistyökumppanit, joiden avulla  olen rakentanut ja ylläpidän kotisivuja ja somekanaviani. Voin suositella näitä palveluja, jos sinulla on tarve verkkokoulutusalustaan, blogivalmennukseen tai nopeaan  kuvankäsittelyyn.

Minulla on näiden yhteistyökumppanien kanssa kaupallinen affiliate-yhteistyösopimus mutta sinulle näihin palveluihin tutustuminen ei maksa mitään.
Jos päätät hankkia palvelut linkkieni kautta, se on samalla toimintani ylläpidon tukemista.  Et maksa mitään ylimääräistä, palvelujen tarjoajat antavat minulle provision omasta osuudestaan.


Kiitos tuesta, ja onnea omille projekteillesi!
t.  Kåira

Ps. Minulta voit kysyä lisätietoa jos haluat kuulla käyttäjäkokemuksiani.

Zenler

Rakensin Kairantaidestudion kotisivut, Verkkotaidekoulun ja sarjakuvasivusto Takapihan Zenlerin valmiille alustalle.

Alusta on suunniteltu verkkokurssien opettamiseen ja myymiseen mutta toimii peruskotisivustonakin. Perussopimuksella sain rakentaa 3 eri sivustoa/verkkokoulua ja voin tehdä jokaisesta erilaisen.

Eri toiminnot on synkronisoitu toimimaan alustan kanssa, esim. blogi, Zoom 300 hengelle, livet ja nauhoitukset, Vimeon videohostaus, alustaan linkitettynä ilmainen kuvapankki, sähköpostien automatisointi. Tässä säästän rahaa kun ei tarvitse ostaa erikseen Zoomia, videohostausta tai sähköpostiohjelmaa jne. ja miettiä millä liitoksella ne kaikki saisi toimimaan yhteen.

Mukana alustalla on kurssilaisille  maksuvaihtoehtoina tällä hetkellä Paypal ja Stripe.
Alustan käyttäjälle on lisäksi valmiina affiliate-ohjelma, jolla voin suositella Zenleriä tai voin hankkia suosittelijoita omille kursseilleni.

Ja itse kurssien pitämiseen alusta on sujuva ja helppokäyttöinen. Olen osallistunut kursseille ja vebinaareihin, joita on pidetty Zenlerin alustalla ja olen luomassa omia kurssejani Verkkotaidekouluun.

Alusta on vielä ns. beta-vaiheessa eli sille tehdään hienosäätöä ja hinta on edullisempi. Sillä hinnalla millä alustan hankkii, jää pysyväksi vuosihinnaksi.
Myös ilmaisversiolla voit kokeilla alustan käyttämistä.

Suosittelen Zenlerin alustaa jokaiselle verkkokurssialustasta haaveilevalle, jolla ei ole ihan se paras wordpress-osaaminen hanskassa. Tässä on kaikki rakennettu valmiiksi. Alustalla on hyvä tuki ja runsaasti opetusvideoita, joissa asiat näytetään yksityiskohtaisesti.
Myös suomenkielinen tukisivusto on ilmainen ja maksullinen  suomenkielinen koulutus Taina Norhan Oppilassa on myös saatavilla,  ja se nopeuttaa alustan käyttöönotossa jos haluaa heti päästä myymään kurssejaan.Bloggausvalmentaja Tiia Konttinen

Bloggaaminen on hauskaa ja kivaa ja sen voi yhdistää myös yrityksen yhteyteen ja blogi voi muodostua tulonlähteeksi.

Perusasiat ja koko blogin toimintaidea selvisi minulle Tiia Konttisen valmennuskurssilla Bloggaajasta ammattilaiseksi. 

Ilman Tiian opetusta en tietäisi mikä on pilaripostaus, miten blogi optimoidaan hakukoneille ja monta muuta tärkeää asiaa.
Suosittelen Tiian kurssia jos haluat harrastaa bloggaamista tai teet siitä työvälineen yrityksesi yhteyteen.

Tiian opetus on iloista, systemaattista ja pätevää. Hänellä on myös kurssilaisille ilmainen tukiryhmä facebookissa, jossa voin keskustella muiden bloggaajien kanssa ja tehdä kysymyksiä. Myös siellä opin muilta paljon uutta ja ole selvillä kaikista uusista bloggaamiseen ym. liittyvistä jutuista (Tiia käyttää myös Patreonia!).

Tästä LINKISTÄ pääset tutustumaan Tiian visioihin bloggaamisesta.